Frank di Mercurio i Oriol Malgosa, dos líders del Junior que pengen l'estic

Els dos capitans del conjunt blau-i-negre tanquen la seva carrera esportiva aquest diumenge al camp del Polo


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Frank di Mercurio i Oriol Malgosa / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta, Frank di Mercurio i Oriol Malgosa / Foto: Cugat Mèdia

Franc di Mercurio i Oriol Malgosa són dos dels capitans i referents del Junior d'hoquei herba les últimes temporades i aquest diumenge pengen l'estic al camp del Polo. Tots dos coincideixen que el millor moment viscut al club blau-i-negre és el subcampionat de lliga a la temporada 2017-2018 i la fase prèvia de l'EHL, competició europea, disputada a Barcelona amb el suport de l'afició santcugatenca. Di Mercurio ha destacat que el millor entrenador que ha tingut és Roger Pallarols qui l'ha fet creixer 'com a persona i jugador'.

El Junior tanca temporada aquest diumenge al camp del Polo i no serà un partit qualsevol per a dos jugadors, Frank di Mercurio i Oriol Malgosa. Di Mercurio ha sumat sis temporades al club blau-i-negre i Malgosa n'ha completat quatre. Referents al camp i líders al vestidor acompanyant aquesta temporada als joves del planter en un gran canvi generacional.

Tots dos han viscut una etapa dolça amb grans èxits esportius de la mà del tècnic Roger Pallarols, ara a les files del Polo. Oriol Malgosa ressalta que el suport de l'afició és un dels records més importants que té al Junior.

Di Mercurio recorda el subcampionat de lliga i la participació europea. El jugador blau-i-negre creu que l'equip actual té molt futur amb jugadors joves i de molt alt nivell.








Frank di Mercurio

Jugar competició europea va ser tot un repte important per al club.

Oriol Malgosa

El subcampionat de lliga és un dels moments més dolços que recordo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.