Sant Cugat celebra el triomf del Junior a la Copa de la Reina, una fita que hagut d'esperar 32 anys

Felicitat, orgull i il·lusió són les sensacions de les jugadores i tècnics després d'aconseguir el títol


  • Comparteix:

Rebuda institucional del Junior FC pel seu triom a la Copa de la Reina / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

Rebuda institucional del Junior FC pel seu triom a la Copa de la Reina / Foto: Lali Puig - Ajuntament de Sant Cugat

L'equip femení del Junior FC va aconseguir el desembre una fita històrica, 32 anys després, proclamant-se campió de la Copa de la Reina d'hoquei herba. Aquest dimarts, l'endemà del Dia de la Dona, l'Ajuntament ha rebut les jugadores blau-i-negres, a les quals l'alcaldessa, Mireia Ingla, considera 'un exemple de la defensa de l'esport femení a la ciutat'.

"Aquest premi és fruit d'un treball molt intens i que després de tants anys mereixíem", ha explicat la capitana de l'equip, Carlota Petchamé, durant la recepció. Amb una barreja a la cara de satisfacció i felicitat, i encara sense poder-se creure "que havien fet història", Petchamé, ha conclòs que "és un orgull i una il·lusió que espero que motivi les futures generacions a lluitar per aconseguir aquests títols".

L'entrenador blau-i-negre, Marcel Malgosa, amb la copa sota el braç, confia que amb aquest triomf "arribi una època molt bona, no només per a l'equip, sinó per a tot el club. El tècnic ha assegurat que, tot i la incertesa que provoquen les finals, era conscient que faria "un bon partit".

L'autora dels dos gols de la victòria va ser Mariona Serrahima, jugadora que té un vincle familiar molt especial amb el Junior FC, ja que el seu avi va ser-ne jugador i el seu besavi un dels fundadors. "És una sensació brutal poder ajudar l'equip", ha explicat.

L'alcaldessa ha conclòs l'acte amb la felicitació a tot l'equip: "32 anys han valgut la pena per arribar al dia d'avui, moltíssimes felicitats per la fita".


Mariona Serrahima

"La final.. és que ni somiada et diria. Per mi és brutal, és el club de la meva vida, el meu avi havia jugat al Junior, el meu besavi va fundar el club... Per mi és una sensació brutal per poder ajudar a l'equip, i ja et dic, hagués marcat qui hagués marcat ho hagués celebrat igual però, a sobre tenint la sort d'haver marcat els dos és un plus que sempre ho recordaré"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.