El Junior femení vol el títol de la Copa i el masculí trencar la barrera dels quarts de final

Els dos equips del Junior inicien la competició aquest divendres a Terrassa


  • Comparteix:

Carlota Petchamé, capitana del Junior / Font: RFEH.es

Carlota Petchamé, capitana del Junior / Font: RFEH.es

L'equip femení del Junior afronta la Copa de la Reina amb l'ambició de guanyar la competició amb una plantilla que s'ha potenciat aquesta temporada per optar a tots els títols. Les de Marcel Malgosa han acabat en tercera posició la primera volta de campionat. El conjunt masculí suma dues edicions consecutives sense superar els quarts de final. La competició es disputa des d'aquest divendres i fins diumenge a les instal·lacions de l'Atlètic de Terrassa, a Can Salas.

El femení, ambiciós

El Junior vol superar la quarta posició assolida la temporada passada després de caure amb el Polo a semifinals a Madrid. Les blau-i-negres van guanyar la final de consolació davant el Taburiente.

Les altres tres edicions anteriors, l'equip va finalitzar subcampió i amb un mateix botxí, el Club de Campo. La derrota més dolorosa va ser al 2017 a casa a la temporada del centenari.

L'ambició de l'equip per aquesta temporada en aquesta competició és màxima amb l'arribada de dos jugadores internacionals de renom, Cristina Guinea i Gigi Oliva. L'equip està altament preparat i és l'únic conjunt que ha estat capaça d'empatar amb el Club de Campo a la lliga regular.

El masculí vol ser protagonista

El nou projecte de Joan Vidal tindrà una exigent prova a la competició del KO. Els santcugatencs sumen dues edicions eliminats a quarts de final i només a l'edició de 2017 van arribar a les semifinals finalitzant en quarta posició.

Els blau-i-negres són sisens a la lliga regular i és un equip que s'està edificant amb alguns canvis importants a la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.