El juvenil masculí del Junior, campió d'Espanya en derrotar l'Atlètic Terrassa a la final


  • Comparteix:

El juvenil del Junior, campió estatal / Font: Junior FC

El juvenil del Junior, campió estatal / Font: Junior FC

L'equip juvenil masculí del Junior guanya el Campionat d'Espanya d'hoquei herba 29 anys després de la darrera vegada. Els santcugatencs han superat l'Atlètic de Terrassa a la tanda de shoot outs després que el temps reglamentari ha finalitzat amb empat (2-2). El conjunt, entrenat per Marcel Malgosa, ha tancat invicte l'Estatal.

Els blau-i-negres van acabar primers de grup després de dues victòries i un empat. Els santcugatencs es van imposar davant el Polo (1-0), Complutense (3-2) i un empat (1-1) amb el RS Tenis. A les semifinals, el Junior es va imposar (2-0) davant el Jolaseta. En el capítol individual, Pablo Luna Pablo Luna ha estat guardonat com el millor porter del Campionat d’Espanya. L'entrenador, Marcel Malgosa, ressalta que aquest títol demostra la bona feina que es fa amb el planter i que ben aviat aquests jugadors jugaran a la Divisió d'Honor.







Marcel Malgosa

Estic molt satisfet d'aquests anys a la branca masculina del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.