El Junior encara la recta final cap el títol de lliga davant l'Egara

Les de Joan Vidal disputen la final a quatre aquest cap de setmana a la seu de l'equip terrassenc amb l'objectiu d'assaltar el campionat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les jugadores santcugatenques / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de les jugadores santcugatenques / Foto: Cugat Mèdia

El femení del Junior d'hoquei herba disputa aquest cap de setmana la final a quatre de la Divisió d'Honor al camp de l'Egara, el club que enguany acull la fase final de la competició. Precisament serà l'equip egarenc el rival de les de Joan Vidal, que intentaran accedir a la final i lluitar per un títol que se'ls hi resisteix. Després de superar la Reial Societat, les actuals campiones, als quarts de final, el Junior s'enfronta ara a un Egara que ve de superar contra tot pronòstic el Polo a l'anterior fase. Tot i això, les santcugatenques s'erigeixen com les principals favorites a l'haver quedat terceres a la classificació, mentre que l'Egara va finalitzar setè amb només tres victòries. El partit es jugarà al Pla del Bonaire a l'una de la tarda.

A l'altre banda del quadre, el principal aspirant al títol, el Club de Campo, es veurà les cares amb el San Pablo Valdeluz. El campió de la lliga regular va superar contundentment el CD Terrassa, mentre que el Valdeluz es va imposar al Taburiente.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.