El PHC Sant Cugat passa per sobre del Girona i s'apropa a la permanència


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (6-2) el Girona a la jornada 27 d'OK Lliga. Els santcugatencs han estat molt efectius cara porteria i han sabut reaccionar davant els gols en contra per poder endur-se un triomf important per continuar pensant en la permanència, que ara està a tres punts.

Els vermell-i-negres han sortit molt bé a la pista, buscant el gol des del principi davant un Girona que s'ha vist superat en totes les facetes del joc. Un primer gol de Pau Gilabert ha rebaixat la tensió dels santcugatencs, que han sabut dominar el partit i aturar les poques arribades dels gironins, que en el primer temps només han tingut una de clara amb llançament al pal. Abans del descans, Joan Farnés ha fet el segon per a un PHC Sant Cugat que en el primer temps ha tingut fins a tres pals, a més de nombroses ocasions per deixar el partit sentenciat.

En el segon temps ha millorat en els primers minuts el conjunt gironí, buscant amb més intensitat la porteria local, però de nou sense gaire perill. Joan Farnés ha marcat el tercer per als de Joan Carles Vadillo, que seguidament han vist com els gironins retallaven distàncies amb una diana de Raul Pelicano. Contràriament a d'altres partits, els santcugatencs han sabut reaccionar i han pogut fer el quart que tallava qualsevol tipus de reacció per part del Girona. David Yepes ha estat l'autor d'una diana que ha tornat la serenor als aficionats locals, que han vist com de nou Raul Pelicano feia el segon. Quedaven set minuts per davant i els santcugatencs tenien el partit controlat, tot i els dos gols del Girona. La tranquilitat ha arribat amb el cinquè dels de Vadillo, obra de Pau Gilabert, i la sentència a falta de tres minuts amb una diana de David Yepes.

Amb el triomf els vermell-i-negres sumen 23 punts i d'aquí a dues setmanes els de Joan Carles Vadillo visiten un altre rival directe, l'Alcoi.




Joan Carles Vadillo

Durant tota la temporada ens entraven els nervis i ens marcaven. Avui hem estat molt centrats i hem trobat el premi del gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.