El Junior femení vol aixecar la Copa de la Reina i fugir de l'etiqueta 'de triple subcampió'


  • Comparteix:

El Junior femení vol guanyar la Copa de la Reina / Font: Cugatcat

El Junior femení vol guanyar la Copa de la Reina / Font: Cugatcat

El Junior femení afronta la Copa de la Reina d'hoquei herba amb l'objectiu de trencar els tres subcampionats consecutius i aixecar el títol en aquesta edició que es disputa aquest cap de setmana. Les de Joan Vidal debuten aquest divendres a les onze del matí als quarts de final davant el CD Terrassa, que ocupa la part baixa a la Divisió d'Honor.

El Junior espera que a la quarta sigui la vençuda i aixecar el títol de campiones de la Copa de la Reina. Les santcugatenques arriben a la cita quartes a la lliga amb un balanç de set victòries, quatre empates i dues úniques desfetes. L'equip blau-i-negre arriba a Madrid amb tota la plantilla disponible.

El tècnic, Joan Vidal, ressalta que el rival, el CD Terrassa, és un conjunt altament competitiu, tot i ocupar la part baixa de la taula.

Vidal creu que a la Copa no hi ha relació amb la posició a la taula classificatòria. Els dos enfrontaments a la lliga entre santcugatenques i egarenques té un balanç d'un empat (1-1) a Terrassa i una victòria blau-i-negra (5--0) a Sant Cugat.




Joan Vidal

Les referències de classificació a la lliga no serveixen per res a la Copa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.