El femení del PHC Sant Cugat s'assegura el playoff d'ascens a OK Lliga


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el CP Voltregà B (3-2) i es classifica per a quarts de final del playoff d'ascens a OK Lliga. Les santcugatenques han començat rebent un gol en contra, però ràpidament s'han sabut sobreposar i han donat la volta al marcador, obtenint així el bitllet per poder lluitar per pujar de categoria. Les de Beto Borregán, que són terceres, esperen un rival a quarts de final que sortirà de la repesca.

Les santcugatenques han complert en la darrera jornada de la segona fase del grup A de Nacional femenina. Només els hi valia el triomf per assegurar-se la classificació i no haver d'anar a la repesca, i ho han aconseguit. El matx ha començat amb un gol de les visitants que s'han avançat mitjançant Aina Vilalta. Però la reacció local ha estat bona, amb arribades i un gol de l'empat que no s'ha fet esperar massa, amb Laia Paredes com a protagonista. Un gol que ha donat tranquil·litat al quadre local, que s'ha afiançat amb una nova diana, en aquest cas de Carolina Herrera. El primer temps s'ha tancat amb alguna ocasió del Voltregà B, però amb mínim avantatge per a les de Beto Borregán.

A la represa, de nou Laia Paredes ha marcat per a les vermell-i-negres per donar encara més tranquil·litat al seu equip. Les visitants s'han estirat i han tingut diverses ocasions per retallar distàncies i en una d'elles, Maria Anglada ha fet el segon per al Voltregà B, per donar emoció al final del matx. Uns darrers minuts on les santcugatenques han intentat ralentitzar el joc i que passessin els minuts, per mantenir el resultat favorable que els donava la classificació.

Les vermell-i-negres encara no saben el seu rival a les eliminatòries de quarts de final que disputaran d'aquí a tres setmanes. La repesca la jugaran Voltregà B, Vila-sana B, Manlleu B, Sferic Terrassa, Bigues i Riells B, Jonquerenc, Vilassar i Mataró.




Beto Borregán

No sé si pujarem o no. Vull que el meu equip evolucioni i ho estem fem. Estic content del partit que hem fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.