El Patí Hoquei demana el suport de l'afició davant el duel crucial contra el Vendrell

Els vermell-i-negres volen trencar una dinàmica de cinc partits sense guanyar davant un rival directe a la zona de descens

Hoquei

Publicat el 7/mar/19 per Pau Vázquez

Els jugadors del Patí Hoquei Club Sant Cugat Borja Ferrer i Pau Gilabert demanen el suport de l'afició a través d'un vídeo davant el vital partit que el conjunt vermell-i-negre disputarà aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre contra el Vendrell al pav 2 de la Rambla del Celler. Els de Joan Carles Vadillo, que encadenen cinc jornades sense conèixer el triomf, es veuen les cares amb un rival directe a la zona de descens amb l'objectiu de redreçar el rumb en aquesta segona volta de l'Ok Lliga. Els dos equips arriben al partit en dinàmiques totalment oposades: mentre el Patí Hoquei va caure a la pista del Voltregà, el Vendrell va aconseguir un triomf de prestigi a domicili contra el Caldes. Només un punt separa ambdós conjunts, que buscaran una victòria que els permeti sortir de la zona perillosa de la taula. Els santcugatencs són antepenúltims amb 16 punts i els del Baix Penedès penúltims amb 15 punts.

El Patí Hoquei es vol encomanar a la seva afició al pavelló on l'equip ha aconseguit la major part dels punts. El pav 2 de la Rambla del Celler ha estat testimoni de les tres victòries dels vermell-i-negres a Ok Lliga davant Calafell, Lloret i Lleida.

L'entrenador de l'equip, Joan Carles Vadillo, ha remarcat la importància del partit al tractar-se d'un rival directe i per la proximitat del final de la temporada.




DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

És un rival que està junt amb nosaltres. Però la importància més gran és perquè s'apropa el final de la temporada i cada partit és important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio