El PHC Sant Cugat femení perd contra l'Igualada i baixa fins a la quarta posició


  • Comparteix:

Imatge del partit / Foto:Gus de los Santos

Imatge del partit / Foto:Gus de los Santos

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (5-2) davant l'Igualada a la cinquena jornada del grup 1 de la segona fase de Nacional Catalana. Les de Beto Borregán s'han vist superades per un rival directe a la classificació i passen a ser quartes amb 18 punts, mantenint-se en places d'ascens.

Una primera part igualada, amb diverses ocasions per a les santcugatenques i una gran primera part de la portera local, ha arribat al descans amb 2 a 1 per a les de l'Anoia. Carolina Herrera ha fet el gol de l'empat responent així a la diana inicial de l'Igualada. que ha fet el segon abans d'arribar a la mitja part.

A la represa, dos gols de les locals han posat molt coll amunt el partit per a les de Beto Borregán, que han vist com l'Igualada feia el cinquè que sentenciava definitivament el matx. Abans del final, Laia Paredes ha fet el 5 a 2 definitiu.

Amb la derrota les santcugatenques passen a ser quartes i propera setmana reben la visita del segon classificat, el Vilanova B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.