Junior femení- CD Terrassa i Junior masculí- Atlètic Terrassa, quarts de final de la Copa


  • Comparteix:

El Junior femení, vigent subcampió de la Copa

El Junior femení, vigent subcampió de la Copa

El Junior femení jugarà davant el Club Deportiu Terrassa els quarts de final de la Copa de la Reina. El masculí s'enfrontarà amb l'Atlètic Terrassa. La competició es disputa entre el 22 i el 24 de març a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid.

El Junior masculí i femení ja coneixen els rivals que tindran a la competició del KO. El masculí jugarà davant l'Atlètic Terrasa i si supera els egarencs s'enfrontaria amb el guanyador del Jolaseta-Tennis. A l'altre part del quadre s'enfronten CD Terrassa-Polo i Club de Campo-Egara. Les santcugatenques arriben després de ser subcampiones de lliga i copa, mentre que els nois van assolir el subcampionat de lliga, però van caure a quarts de la Copa.

El femení debutarà amb el Club Deportiu Terrassa i a les semifinals s'enfrontaria amb el guanyador del Polo-Reial Societat. A l'altre part del quadre jugaran San Pablo Valdeluz-Taburiente i Atlètic de Terrassa-Club de Campo. El tècnic de l'equip, Joan Vidal, ressalta la dificultat del primer partit amb un CD Terrassa que ha canviat el tècnic i que segur presenta 'novetats' que caldrà seguir de ben a prop.




Joan Vidal

No teníem cap preferència de rival. Tot està molt igualat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.