El Patí Hoquei empata a Vic, continua fora del descens i suma cinc jornades puntuant

Imatga d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Hoquei

Publicat el 24/nov/18 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) a la pista del Vic a la jornada 10 de l'Ok Lliga. Els sis gols s'han produït en el primer temps amb intercanvi de gols per als dos bàndols. Els de Joan Carles Vadillo sumen cinc jornades sense perdre i s'allunyen de la zona de descens.

El Patí Hoquei ha iniciat amb bon peu el partit i Pau Gilabert ha fet el 0 a 1 en el primer minut. Els locals no s'han deixat sorprendre i Tirso Gómez per partida doble ha capgirat el marcador. El 2 a 1 ha estat un miratge perquè els vermell-i-negres han remuntat el marcador amb gols de Joan Farnés i Jordi Gabarra. Finalment i abans de la fi del primer temps, els vigatans han establert l'empat a 3.

A la represa, tot i disposar d'ocasions, cap dels dos conjunts ha trencat l'empat. El Patí Hoquei jugarà el dimarts 4 de desembre la propera jornada quan rebrà el Noia Freixenet. L'entrenador del conjunt vermell-i-negre, Joan Carles Vadillo, ha destacat que 'l'equip està competint bé' i que ara els hi toca un 'rival difícil molt intens' i que hauran de prepar-se per afontar el partit.




DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

L'equip està competint bé, dies amb més encert i dies amb menys. No tenim cap retret. Ens ve un rival difícil, molt intens, i ens haurem de preparar aquests dies per donar solució a això.

Your browser doesn’t support HTML5 audio