El Junior cau eliminat de la round 1 de l'EHL, tot i no perdre cap partit

L'equip masculí del Junior d'hqouei herba s'ha quedat a dos gols de classificar-se per jugar el KO 16 de l'Euro Hockey League, màxima competició europea. Els blau-i-negres han superat (5-1) el Racing Club de France i han empatat (1-1) davant el Three Rock Rovers d'Irlanda. Els irlandesos s'han classificat pel major nombre de gols a favor. Els de Roger Pallarols han jugat per primera vegada aquesta fase prèvia que s'ha disputat durant aquest cap de setmana a l'estadi Pau Negre de Barcelona.

A un pas de fer història

El Junior ha fet una molt bona round 1 de l'EHL, però no ha estat suficient per disputar la fase final del KO 16 a Holanda per Setmana Santa. Els santcugatencs ho han tingut a tocar, però dos gols l'han separat de l'objectiu final. El darrer matx davant el Racing Club de France ha estat un monòleg santcugatenc. Els de Roger Pallarols han iniciat amb un gol matiner de Javi Garcia. Al minut 13, Gaby Dabanch ha anotat el segon. En el següent període, Àlex Gil ha establert el 3 a 0. Un domini clar dels blau-i-negres, però sense encert final. Al tercer quart, el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat a l'últim període amb màxima emoció.

Nil Marí ha establert el 4 a 0 a l'inici del darrer quart, però els francesos han culminat una jugada aïllada per posar el 4 a 1. Lucas Garcia ha fet el cinquè, però el marcador ja no s'ha mogut més.