El Racing Club de France, segon rival del Junior a l'EHL d'hoquei herba


  • Comparteix:

El Racing Club de France, segon rival del Junior / Font: EHL

El Racing Club de France, segon rival del Junior / Font: EHL

El Racing Club de France serà el segon rival del Junior masculí d'hoquei herba a la Round 1 de l'Euro Hockey League (EHL), màxima competició europea, que es disputa aquest cap de setmana a les instal·lacions del Pau Negre de Barcelona. Els blau-i-negres jugaran diumenge davant els francesos i dissabte contra els irlandesos del Three Rock Rovers. El campió d'aquest grup accedirà a la fase final de l'EHL.

Experts a l'EHL

Els francesos participen per cinquena vegada a l'EHL i arriben després de perdre la lliga francesa davant el Saint Germain. El Racing Club es basa en la feina defensiva de Christopher Peters-Deutz i el talent d'Amaury Bellenger. Els francesos esperen recuperar el davanters amb més potencial, Simon Martin-Brisac i Jean-Laurent Kieffer.

Participacions a la competició europea

Al 2014-2015, els francesos van caure a la fase prèvia. Al 2015-2016 i 2017-2018 van ser eliminats al KO 16 i quan van arribar més lluny va ser al 2016-2017 quan van disputar el KO 8.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.