El Vila-sana no es presenta i el Patí Hoquei femení avança en la lluita pel cinquè llloc

L'equip de Joan Carné lluita per acabar en cinquena posició

Hoquei

Publicat el 20/mai/18 per Joan Garcia

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha avançat de ronda en la lluita per la cinquena posició final a la Nacional Catalana després de superar l'eliminatòria davant el Vila-sana B per incompareixença del rival. Les del Pla d'Urgell, que comparteixen diverses jugadores amb el primer equip, no han vingut a Sant Cugat després de disputar ahir matx d'OK Lliga a Gijón. El Patí Hoquei jugarà pel cinquè o sisè lloc davant el guanyador del duel Cerdanyola B-Vilanova B.

Després de guanyar el primer partit a casa per un ajustat 2-1, les santcugatenques van perdre la setmana passada (2-0) a domicili del Vila-sana. El tercer i últim partit s'havia de disputar aquest diumenge al pav 2 però el rival no s'ha presentat.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carné, explica per què.

Joan Carné

El Vila-sana va jugar ahir a Gijón partit d'OK Lliga. Avui venien amb avió i ens van avisar que no arribarien a temps. Suposo que no tenien ganes de venir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carné també es mostra molt crític amb el sistema de competició de la federació i amb el fet que diversos equips com el Vila-sana comparteixin jugadores entre el filial i el conjunt d'OK Lliga.