El Junior es conjura per fer història a València en la Copa amb més opcions per als santcugatencs

Marc Perellón, jugador del Junior

Hoquei

Publicat el 8/mar/18 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba inicia aquest divendres la seva participació a la Copa del Rei amb més ambició que mai. L'equip santcugatenc es veu les cares amb el FC Barcelona a les onze del matí en el primer partit de quarts de final de la competició, i ho fa només una setmana més tard de superar els blaugrana per la mínima a domicili. Els de Sant Cugat mai no havien arribat amb un cartell tant fort a la competició del KO, en quart lloc.

Fa ja temporades que el Junior masculí està fent passos endavant cap a l'objectiu de trencar el pòquer dels quatre grans de l'hoquei herba estatal, i aquest curs sembla que està preparat per fer el salt definitiu: l'equip el lidera un tècnic de l'experiència i pes de Roger Pallarols i té a les seves files jugadors de talla internacional de primer ordre com Sergi Enrique.

Aquestes incorporacions han proporcionat un salt qualitatiu que es mostra a la classificació i en victòries davant els històrics de la lliga, tot plegat són senyals que fan possible sumar el primer gran títol en hoquei herba masculí: una Copa del Rei. Pallarols, tot i això, mostra prudència i recorda que de la mateixa manera que poden guanyar tothom també els poden vèncer tots els equips.

Roger Pallarols

Anem a competir, sabem que quan estem al 100% som capaços de guanyar qualsevol, però quan no estem bé ens pot guanyar qualsevol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa el capítol mèdic, Sergi Enrique s'ha recuperat de les seves molèsties i viatjarà a València.

Davant tindran un FC Barcelona que segueix creixent en el món de l'hoquei herba. L'equip d'Oriol Torras va començar la temporada com és habitual en el projecte barceloní, amb poc ritme i manca de cohesió per la gran quantitat de novetats a la plantilla, però ha arribat a la Copa en un gran estat de forma i, de fet, ha obtingut triomfs de gran importància, com el signat abans de l'aturada davant l'Atlètic Terrassa (3-1).

Torras es mostra ambiciós amb l'objectiu d'arribar a semifinals.

Oriol Torras

Si aquesta pregunta me la fan al setembre et diria que voldríem arribar a la Copa, però a dia d'avui penso que anem amb la intenció de passar a semifinals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els altres partits de quarts de final

Els altres enfrontaments de quarts de final arribaran després d'aquest Junior-Barça, i seran els següents: Polo - CD Terrassa a la una de la tarda, el guanyador del qual s'enfrontarà al de l'eliminatòria dels santcugatencs, Egara - Club de Campo a les tres i Atlètic Terrassa - Atlético San Sebastián a les set de la tarda.