El femení del Patí Hoquei guanya còmodament al Vila-sana B i segueix líder


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini en una imatge del partit

Maria Rosa Tamburini en una imatge del partit

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat aconsegueix una amplia victòria (8-2) davant el Vila-sana B a la cinquena jornada del grup B de Nacional Catalana. Un triomf que fa recuperar sensacions a les vermell-i-negres després de l'empat de la passada jornada a la pista de l'Sferic de Terrassa i que les manté líders amb 13 punts.

Les santcugatenques han estat molt superiors i ho han traduït al marcador amb gols de Maria Montllaó, Maria Rosa Tamburini i Sílvia Montoro per partida doble, Carolina Herrera i Ester Ferrer. Un partit en què les visitants han aguantat els primers minuts amb una defensa en zona, però que ben aviat han sabut superar les locals. Rita Solsona i Aldana Italia han marcat per al Vila-sana B.

Al final, victòria i tres punts més al sarró per a un Patí Hoquei Club Sant Cugat, què, en opinió del seu tècnic, Jaume Oms, encara té coses a millorar.

Jaume Oms

Erem superiors i hem fet un partit molt seriós. En línies generals estem treballant molt bé, però hem de millorar en alguns errors que tenim en defensa.


La setmana que ve les santcugatenques visiten la pista del CP Voltregà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.