El cadet del Junior finalitza l'estatal com a subcampió en perdre la final davant l'Atlètic de Terrassa

El cadet del Junior aconsegueix un resultat meritori al Campionat d'Espanya / Font: Cedida

Hoquei

Publicat el 4/jun/17 per Joan Garcia

El cadet masculí del Junior d'hoquei herba tanca el Campionat d'Espanya com a subcampió després de perdre la final (4-1) davant l'Atlètic Terrassa. Els santcugatencs han tingut ocasions per empatar el matx en el darrer quart, però els egarencs han aprofitat dos contraatacs a les acaballes per segellar el triomf i el títol. El conjunt blau-i-negre acaba la temporada amb el Català i la Copa d'Espanya d'hoquei sala i el subcampionat català d'hoquei herba.

El Junior ha plantat cara davant l'Atlètic Terrassa a la final de l'Estatal. Els santcugatencs han encaixat el primer gol però s'han refet i han igualat el matx. El cop dur ha arribat quan els egarencs han aconseguit la segona diana. S'ha arribat a l'últim quart amb 2-1 i els blau-i-negres han estat a punt de marcar de penal, però l'Atlètic ha anotat el tercer i el quart gol aprofitant-se d'un Junior abocat a l'atac.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Marcel Malgosa, destaca la bona feina feta dels jugadors.