La perseverança del femení del Junior d'hoquei herba ensorra un seriós Jolaseta que cau golejat

El femení del Junior d'hoquei herba suma la cinquena victòria consecutiva després de vèncer (6-1) un complicat Jolaseta a la dotzena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han patit davant la seriositat de les basques, però la insistència de les de Sant Cugat i la bona feia de les seves davanteres han acabat amb la resistència visitant per sumar una altra golejada. L'equip de Joan Vidal segueix en segona posició a quatre punts del líder, el Club de Campo.

Un Jolaseta molt ben plantat ha complicat els plans del Junior, que ha tingut dificultats per començar a carburar. A mesura que han avançat els minuts, però, les de Joan Vidal s'han començat a trobar més còmodes i, al minut 14, Anna Gil ha caçat una pilota dins l'àrea per marcar el primer. Les santcugatenques han seguit amb la insistència en el segon quart i Mariona Serrahima, la màxima golejadora de la categoria, ha fet el segon per al Junior.

Després de les dues dianes santcugatenques, l'equip de Joan Vidal s'ha desinflat i el Jolaseta ha agafat el testimoni per dominar els compassos de matx previs a la mitja part. Un penal córner just abans del descans, transformat per Rocío Ybarra, ha servit perquè el conjunt basc marxés amb només un gol de desavantatge.

Tant el tercer quart com l'últim han estat dominats pel Junior, que ha sortit molt endollat després del pas per vestidors. De totes maneres, el gol no ha arribat fins a l'últim sospir del tercer període, quan Pauline Brugts ha materialitzat un penal córner. L'últim tram de partit ha estat protagonitzat per l'encert de la línia atacant local. Dues dianes de Mariona Serrahima, una d'elles de stroke, i un gol d'Andrea Alonso, han certificat la golejada.

El tècnic santcugatenc, Joan Vidal, assegura que l'equip s'ha desinflat després del 2 a 0 però que ha sabut capgirar la situació després del descans.

Joan Vidal

Després del 2 a 0 hem estat malament i això ha generat les ocasions del rival. A la mitja part l'equip s'ha centrat en treballar

La setmana que ve el Junior visita el camp del Club Deportiu Terrassa, el sisè classificat.