El Patí Hoquei Sant Cugat femení empata a la pista de las Rozas i trenca una ratxa de set derrotes consecutives

El Patí Hoquei femení empata a la pista de las Rozas

Hoquei

Publicat el 28/gen/17 per Oriol Petit

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (1-1) a la pista del CP Las Rozas madrileny i trenca una ratxa de set derrotes consecutives a l'OK Lliga. Les santcugatenques han sumat un punt important a la pista de las Rozas, sisè classificat, però es mantenen a la darrera posició a sis punts de la permanència. Les vermell-i-negres tenen un matx vital aquest mateix diumenge davant el Rivas, avantpenúltim amb dos punts més que les santcugatenques.

El marcador no s'ha mogut en tota la primera part, però les de Jaume Oms s'han avançat amb un gol de Maria Monllaó als tres minuts de la represa. Les locals han salvat un punt a vuit minuts per al final mitjançant Giulia Galeassi.