El PHC Sant Cugat s'estavella contra un FC Barcelona B més efectiu

Hoquei

Publicat el 10/des/16 per Pedro Miserachs

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (3-5) davant el FC Barcelona B a la desena jornada de la Primera Divisió. El matx ha estat igualat en el primer temps, amb alternatives en el marcador i tres gols per banda, però en el segon els visitants han estat més encertats de cara a porteria, han marcat ràpidament el quart i el cinquè ha arribat a falta de cinc segons per al final. Tot i la derrota, els de Joan Carles Vadillo segueixen en places d'ascens a l'Ok Lliga.

El matx no ha tingut un dominador clar i els santcugatencs han intentat que el partit no es tornés boig, que era el que volien els visitants. Els barcelonins s'han avançat amb un gol de Nájera, al qual ha respost Pau Gilabert amb l'empat, un minut després. Farners ha fet el segon per als santcugatencs, però els visitants han aprofitat dues errades dels locals per posar-se de nou per davant amb gols de Xavier Gurri i Oriol Garcia. El festival de gols en el primer temps l'ha tancat Pau Gilabert, que ha anotat el 3 a 3, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En el segon temps, el matx tampoc no ha tingut un dominador clar, però no s'ha vist l'efectivitat cara porteria dels primers minuts. Els barcelonins han tornat a trencar l'empat amb un gol de Marc Palazón. Els santcugatencs han tingut diverses ocasions per empatar, la més clara amb un llençament al pal de David Yepes. Amb el pas dels minuts, el joc ha guanyat en intensitat, però els gols no han arribat. Amb el temps gairebé complet i amb el PHC Sant Cugat buscant l'empat, ha arribat la sentència amb un gol obra, novament, de Nájera.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, lamenta els petits detalls que han acabat decidint el partit.

Joan Carles Vadillo

Ha estat una llàstima perquè ha estat força igualat. Teníem el partit on volíem, però hem comès dues errades i ells les han aprofitades.

La derrota deixa els santcugatencs segons amb 18 punts, però ara empatats amb el CP Tordera. La jornada que ve visiten l'Asturhockey, quart classificat amb 16 punts.