El femení del PHC Sant Cugat busca contra el Liceo el primer triomf a domicili


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cerca la primera victòria a domicili davant el Liceo a la vuitena jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques només han assaborit el triomf a casa i aspiren a sumar el tercer del curs davant el conjunt corunyès, que arriba a la cita en una dinàmica similar a les santcugatenques. Fa dues jornades que l'equip vermell-i-negre no guanya mentre que les locals ja n'encadenen tres entre partits ajornats i desfetes.

L'equip de Jaume Oms va començar la temporada amb dues idees molt clares: el pav 2 de la Rambla del Celler ha de ser un fortí i l'objectiu és la permanència. Després de set jornades, han aconseguit punts importants a casa davant rivals directes en sintonia amb els objectius marcats i el repte que les noies de Jaume Oms tenen és guanyar els primer punts fora de casa.

El rival d'aquesta jornada, el Liceo, rep les vermell-i-negres amb la victòria entre cella i cella. Després d'un bon inici, l'equip corunyès no ha acabat de carburar i necessita sumar de nou si no vol veure com s'apropa amb perill a la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.