El Sant Cugat Esport femení viu la seva primera setmana com a líder del grup 1 de Primera Catalana


  • Comparteix:

Tono Cadevall, tècnic del Sant Cugat Esport

Tono Cadevall, tècnic del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport femení continua consolidant la trajectòria cap a l'objectiu de l'ascens a Preferent i viu la seva primera setmana com a líder del grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques van accedir a la primera plaça de la classificació després d'apallissar el Base Olèrdola (0-12) i que el Riudoms, rival al capdavant de la taula, empatés a casa contra el quart, el Pubilla Casas.

El SantCu ha aprofitat les dues últimes jornades per eixugar la distància de tres punts en contra que el separava del Riudoms i adquirir fins i tot dos punts de marge. Les de Tono Cadevall només han cedit punts en un partit, a la sorprenent derrota al camp del Martinenc (3-2) a la jornada 3. Des de llavors, hi ha hagut ple de victòries, amb especial importància a la de fa dues jornades, precisament davant el Riudoms, que fins llavors era invicte.

Va ser una ensopegada que ha semblat ferir els ànims de l'equip riudomenc, tenint en compte que aquest cap de setmana ha tornat a patinar: un empat a casa que ha fet que les del Baix Camp hagin perdut dos punts més, cedint el domini a la classificació al SantCu. De fet, les vermell-i-negres tornen a tenir un compromís clau amb els rivals directes per l'ascens: en l'últim partit de l'any, el dissabte 18 de desembre, visiten l'actual tercer, el Fundació Esportiva Hospitalet.

El campió de grup ascendirà a la categoria Preferent, el tercer esglaó del futbol femení estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.