El Barça B cedirà la plaça d'ascens a l'Ok Lliga al quart classificat


  • Comparteix:

El PHSC masculí, en el moment d'un matx

El PHSC masculí, en el moment d'un matx

El FC Barcelona cedirà la plaça d'ascens a l'OK Lliga aconseguida pel seu filial al quart classificat de la Primera Divisió, fet que implicaria que aquest equip pujaria de categoria amb el segon i el tercer classificats. La decisió arriba després que el Patí Hoquei Club Sant Cugat i altres equips implicats en l'ascens fessin arribar aquesta petició al club blaugrana i la Federació Espanyola de Patinatge.

D'aquesta manera, es resol el dubte que genera el reglament de la Federació Espanyola. Un dels articles especifica que si un equip filial obté l'ascens a l'Ok Lliga, com és ja el cas del Barça B, el conjunt no pot pujar de categoria i es queda amb els drets d'aquella plaça. Aleshores, el club pot optar per cedir o subhastar aquesta plaça a qualsevol equip que desitgi. En cas de deixar aquesta decisió en mans de la Federació, l'ens oferireix la plaça d'ascens a través d'un concurs.

Després d'aquesta decisió, el Patí Hoquei podria ascendir de manera matemàtica aquest mateix cap de setmana, sempre que superi el Vilanova i, en paral·lel, Sant Feliu i Alcobendas no guanyin en els partits contra FC Barcelona B i Manlleu, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.