El Junior colpeja primer i agafa avantatge en els quarts de final davant el CD Terrassa

Hoquei

Publicat el 7/mai/16 per Dani Aguilà / Alex Fàbrega

El Junior femení d'hoquei herba supera (2-0) el Club Deportiu Terrassa en el primer partit dels quarts de final per al títol de Divisió d'Honor. Les santcugatenques han marxat al descans amb els dos gols d'avantatge i la possibilitat d'haver ampliat la diferència, i ha estat a la segona meitat quan les egarenques han millorat el seu joc i han tingut nombroses ocasions per treure un resultat millor. Aquest diumenge a dos quarts d'una es definirà l'eliminatòria.

El Junior ha començat el partit fort, amb un parell d'aproximacions perilloses que han precedit el gol d'Anna Gil en el minut set, després d'aprofitar una passada des de la banda. Malgrat que el CD Terrassa ha reaccionat amb una ocasió, el Junior ha seguit sent més fort que el rival. En el segon quart Marta Grau s'ha quedat sola davant la portera visitant i ha desaprofitat el remat. El Junior ha disposat d'un penal córner i en el minut quatre Carlota Petchamé en jugada individual ha fet el 2 a 0, resultat amb el que s'ha arribat al descans.

Les locals han pogut fer el 3 a 0 en la primera ocasió del tercer quart, però Mariona Serrahima ha creuat massa el xut. A partir d'aleshores el CD Terrassa s'ha fet amb el partit i les ocasions. Cristina Guinea ha salvat el 2 a 1 després de refusar la pilota sobre la línia de gol quan les egarenques ja pràcticament celebraven el gol. El CD Terrassa ha seguit creient i ha pogut fer el seu primer gol amb un penal córner i en dues ocasions aturades per Txell Grau. En l'últim període el Junior buscava tenir la pilota, però les egarenques han seguit generant perill i cercant un gol que li donés vida, ocasions aturades per l'encertada portera local.

Aquest diumenge es decidirà l'eliminatòria amb l'avantatge santcugatenc i de nou a l'estadi Lluís Serrahima.