El Junior busca un bitllet per a competició europea en l'última jornada de lliga davant la Complutense

El Junior, a la recerca d'un lideratge profitós / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 30/abr/16 per Dani Aguilà

El Junior femení d'hoquei herba obtindrà un bitllet per a competició europea si supera aquest diumenge a les onze del matí la Complutense a domicili. El partit, que correspon a l'última jornada de la fase regular de la Divisió d'Honor, servirà per definir el líder de la lliga abans del play-off, un mèrit que dóna dret a disputar un torneig continental. El partit de la primera volta al Lluís Serrahima va acabar amb un ajustat triomf per a les santcugatenques.

El Junior pot assolir abans d'hora un sucós objectiu: el de tenir el dret de representar la Divisió d'Honor arreu del continent la temporada que ve. L'actual normativa atorga les tres places europees als campions de la Divisió d'Honor i de la Copa del Rei i al líder de la lliga al final de la fase regular. Després del valuós triomf del cap de setmana passat contra el Club de Campo, una victòria al complicat feu de la Complutense els donaria aquesta primera posició.

La dificultat d'aquesta fita rau en un fet prou significatiu: les de Madrid no han perdut cap partit aquesta temporada a casa, on han acumulat set victòries i només un empat. Ara bé, la importància de l'objectiu pot servir a les de Joan Vidal de motivació afegida en aquest darrer enfrontament de fase regular, que d'altra banda definirà els encreuaments de la primera ronda de play-off per al títol.