El PHC Sant Cugat vol mantenir el somni de l'ascens a Palafrugell

El Patí Hoquei busca fer història

Hoquei

Publicat el 15/abr/16 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol guanyar-se el dret a seguir somiant amb un històric ascens a l'Ok Lliga, que a hores d'ara és a tres punts de distància. Els santcugatencs visiten el Palafrugell, novè de la Primera Divisió, aquest dissabte a les vuit del vespre. El matx arriba després de l'important triomf de la setmana passada davant l'Arenys de Munt amb l'estel·lar actuació de Pau Gilabert, que va anotar set gols.

El Patí Hoquei entra ja a la definitiva fase de la temporada. Amb només quatre partits per a la conclusió de la temporada, els de Francesc Sucarrats són més a prop que mai d'un ascens que suposaria la fita esportiva més destacada de la història de l'entitat. Els santcugatencs, a més, han arribat a aquesta posició amb actuacions de mèrit contra els equips de la part capdavantera, una dinàmica que ha de rubricar en cites com la d'aquest dissabte.

Els vermell-i-negres no han de badar davant un Palafrugell que ja no s'hi juga res en aquest tram final de curs. El bon paper davant els rivals directes per l'ascens servirà de poc si els de Sant Cugat es deixen punts aquest cap de setmana, més encara tenint en compte els compromisos, a priori, assequibles dels seus contrincants a la classificació: el Girona visita el cuer, el Santa María del Pilar, mentre que el Manlleu juga a la pista del penúltim, el Mieres. L'Alcobendas rep el quart per la cua, el Vilanova.