El Junior pateix més del compte però s'endú el triomf davant el Taburiente

Hoquei

Publicat el 3/abr/16 per Alex Fàbrega

El Junior pateix per derrotar el Taburiente (4-1) en la jornada 15 de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Dos gols dels blau-i-negres en els últims instants del matx han sentenciat un partit incòmode per als de Jorge Dabanch. El Junior s'ha posat 2 a 0 a l'inici del segon quart, però la resposta canària pràcticament immediata els ha fet jugar amb precaucions.

El Junior no ha dominat el joc ni la possessió, però ha disposat d'ocasions des de l'inici. En el minut sis ha arribat la primera de penal còrner, aturat pel porter, i a la jugada següent ha arribat l'1 a 0 obra de Javi Garcia aprofitant una passada. Un u contra u local errat de nou ha precedit un penal còrner que el Taburiente ha desaprofitat. Nil Marí ha disposat de la quarta ocasió de l'equip, però el llançament ha sortit alt.

En el segon quart el Junior ha fet el 2 a 0 quan ha aprofitat un penal còrner que els posava les coses molt de cara, però a la jugada següent un jugador canari s'ha plantat sol a l'àrea per fer el 2 a 1 abans del descans.

A la segona meitat, el Junior ha tingut menys arribades i, de fet ,era el Taburiente que amb els contraatacs posava la por al cos dels locals. Els santcugatencs han tingut una jugada per sentenciar, però tampoc ha entrat. Amb els últims minuts l'ambient cada cop era més tens i a un minut per al final en una pilota perduda per l'àrea l'han aprofitat els locals per sentenciar. Amb el matx decidit, el Junior no s'ha conformat i ha fet el 4 a 1 per tancar el partit.

El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, es mostra satisfet pel resultat tot i no haver fet el seu millor partit.

Jorge Dabanch

Ens han complicat i al final hem pogut treure la diferència. L'any passat aquest partits els perdíem i amb el triomf continuem estant a dalt.

El Junior tornarà a jugar a casa la setmana que ve i ho farà davant l'Atlètic Terrassa.