El Junior vol aconseguir davant l'Egara la condició de cap de sèrie al play-off

El Junior pot fer un pas més cap al títol / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 2/abr/16 per Dani Aguilà

El Junior femení té aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la primera oportunitat per tancar la condició de cap de sèrie i assegurar el factor camp als quarts de final del play-off. Les santcugatenques en tindran prou amb un empat davant l'Egara, cinquè classificat a la Divisió d'Honor, i que es troba a 10 punts de les de Joan Vidal amb 12 en joc.

El tècnic del Junior sempre avisa del perill i duresa de l'equip egarenc, més encara a casa seva. Una perseverança manifestada en el darrer duel de les de Terrassa, abans de Setmana Santa, quan va ser capaç d'aixecar un resultat advers davant el Taburiente i es va acabar enduent els tres punts de les Canàries (3-5).

Vidal, a més, és conscient de la importància dels tres punts tenint en compte que els asseguraria el factor camp al play-off. Fidel amb la seva filosofia, però, l'entrenador pensa només en el partit d'aquest cap de setmana.

Joan Vidal

Es dóna aquesta circumstància, però nosaltres hem de seguir amb la nostra filosofia, es tracta d'anar allà i fer un bon partit, fer el nostre joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior tindrà totes les jugadores disponibles per al partit.