El Junior defensa el seu paper de frontissa amb la part capdavantera contra la Complutense

Nil Marí i els seus companys volen seguir creixent / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 19/mar/16 per Dani Aguilà

El Junior protegeix a domicili la cinquena posició de la Divisió d'Honor en un partit contra un rival directe, la Complutense, aquest diumenge a la una de la tarda. Els santcugatencs volen mantenir el seu paper de frontissa entre el grup dels quatre grans i la resta d'equips, i a hores d'ara tenen un marge de quatre punts amb el rival d'aquest cap de setmana que volen protegir. Tot plegat, una setmana després de caure als quarts de final de la Copa davant l'Egara.

El Junior encara la recta final de la fase regular de la Divisió d'Honor amb dos reptes: el primer, retenir el paper d'equip de futur que trepitja els talons als dominadors històrics de l'hoquei herba; el segon, mostrar-se encara més ambiciós i provar d'atrapar el quart classificat, un Club de Campo que és a només tres punts. Per això, els de Dabanch han de superar una primera prova de mèrit, al feu del seu rival directe en aquest punts de la temporada.

La Complutense vol fer-se també un lloc en la lluita per formar part de la classe noble de la competició, i fins i tot coneix la recepta per fer-ho davant el Junior: al partit de la primera volta, els de Madrid ja van ferir els santcugatencs i ho van fer al Lluís Serrahima, d'on van esgarrapar el triomf per 2 gols a 3.