El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení vol sentenciar la lliga a Vila-sana


  • Comparteix:

Partit vital del Patí Hoquei a Vila-sana

Partit vital del Patí Hoquei a Vila-sana

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, líder, visita la pista del Vila-sana, segon, aquest dissabte a les dotze del migdia en la 16a jornada de la Nacional Catalana. Les vermell-i-negres sumen tres punts més que el conjunt local i afronten el matx amb dues baixes de jugadores importants, Blanca Soldevila i Anna Espriu, per motius laborals i del tècnic, Jaume Oms, que estrena paternitat.

El Patí Hoquei i el Vila-sana es juguen el lideratge de la categoria en aquest partit. Les vermell-i-negres tenen un lleuger avantatge de tres punts, però la igualtat existent entre els dos equips s'ha vist en els tres enfrontaments anteriors: victòria santcugatenca a les semifinals de la Copa Generalitat, triomf de les lleidatanes a la Copa de Lliga i empat a la lliga.

El tècnic, Jaume Oms, espera un partit complicat en una pista molt difícil.

Jaume Oms

Passi el que passi, l'equip ha de seguir lluitant per l'objectiu, l'ascens a Ok Lliga.


La principal incògnita és saber qui ocuparà la plaça del tècnic, Jaume Oms, a la banqueta, ja que no es pot desplaçar després d'estrenar paternitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.