El Patí Hoquei perd a la pista del líder, l'Alcobendas, i surt de la zona d'ascens

Imatge d'arxiu / Font: Esportspenedes.cat

Hoquei

Publicat el 19/des/15 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (3-2) a la pista de l'Alcobendas a la jornada 10 de Primera Divisió. Els de Francesc Sucarrats surten de la zona d'ascens a Ok Lliga i continuen sense guanyar com a visitants. Una falta directa dels locals quan restaven cinc minuts per al final del partit ha donat el triomf a un Alcobendas que segueix empatat a la primera posició amb el FC Barcelona B amb 24 punts.

Els primers 10 minuts de partit han servit perquè tots dos equips presentessin credencials, i passat el tram inicial del matx Víctor Jiménez ha avançat els locals amb el primer gol del partit. Quan restaven quatre minuts per al descans, Joan Farnés ha executat un penal per empatar, però la igualada s'ha desfet abans de la mitja part amb una diana, també de penal, del local Marcos López.

A la represa ha estat el Patí Hoquei Club Sant Cugat qui ha tingut la primera oportunitat clara, amb una falta directa que no ha pogut convertir Farnés. En canvi, un quart d'hora més tard ha estat el torn de Pau Gilabert, que sí ha pogut empatar a través d'una falta directa. Amb l'empat a dos Pablo Aguarón ha tingut en el seu stick el gol que hagués donat el domini als de Francesc Sucarrats, però ha fallat un penal. Només un minut més tard, la truita s'ha girat quan César Candanedo ha fet el tercer de l'Alcobendas, deixant el triomf a casa.

L'entrenador del Patí Hoquei, Francesc Sucarrats, es mostra molt crític amb l'actuació arbitral.

Francesc Sucarrats

L'arbitratge ha estat lamentable i no ens han deixat guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

El Patí Hoquei torna a la competició el dissabte 9 de gener quan rebran la visita del Tordera.