Un Handbol Sant Cugat irat amb els àrbitres s'estavella contra el Palautordera

Hoquei

Publicat el 4/oct/15 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat topa amb la fèrria defensa de l'Handbol Palautordera i suma la segona derrota (24-27) en dos partits al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs, que han acabat indignats amb l'arbitratge, han vist com el partit s'ha capgirat al minut 16 de la segona part, després d'una exclusió. Els de Santa Maria de Palautordera han aconseguit incomodar els vermell-i-negres, que no s'han sabut sobreposar a l'entremat defensiu visitant.

Els primers compassos del partit han mostrat la incomoditat amb la qual es desenvoluparia el partit per als d'Armand Rubiño. Una defensa mixta ha frenat el potencial de Lluís Calvera, amb un home a sobre durant pràcticament tota la primera meitat. Només a través de la velocitat i de l'encert puntual en els forts llançaments de Jordán s'ha generat perill per part dels vermell-i-negres, que malgrat obtenir curts avantatges ha vist com el Palautordera li trepitjava constantment els talons, deixant el matx en empat al descans (11-11), gràcies també al bon paper d'Eloi Gutiérrez sota pals.

El segon temps ha començat amb bones vibracions per part dels locals, amb una diferència de dos gols per primera vegada al partit (15-13). No obstant això, els de Santa Maria de Palautordera han mantingut la seva persistent actitud i han tornat a igualar un matx protagonitzat pels durs contactes. Només alguna situació excepcional podia desfer l'ajustat resultat i aquesta ha arribat en forma d'exclusió. Calvera ha marxat de la pista durant dos minuts i això ho han aprofitat els rivals per situar-se per davant.

Més enllà de la impotència en certes fases del joc, la desesperació dels locals ha arribat per protestes als àrbitres. Els visitants han aprofitat les circumstàncies per arribar a posar-se quatre amunt, distància ja massa àmplia per retallar. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, descriu els problemes que han tingut amb les variants defensives.

Armand Rubiño

Ens han plantejat un partit amb pressió als laterals i amb defensa mixta.

Els santcugatencs tindran una nova oportunitat a casa, aquesta vegada al pav 3 i no al pav 2, on han jugat avui per la disputa de la Mitja Marató, per sumar la primera victòria de la temporada. Serà diumenge que ve contra el Lleida Pardinyes, cuer. Una nova oportunitat també per Armand Rubiño d'estrenar-se en el triomf en partit oficial amb l'Handbol Sant Cugat.