El PHC Sant Cugat es jugarà no ser el cuer de la Copa EsportsPenedès


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení afronta un cap de setmana intens contra el CH Girona i el CP Manlleu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení afronta un cap de setmana intens contra el CH Girona i el CP Manlleu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení es jugarà evitar l'última posició de la Copa EsportsPenedès contra el Club Hoquei Girona. El matx serà aquest dissabte a les dotze del migdia al Pavelló de Les Casernes a Vilanova i la Geltrú. A més, diumenge hauran d'afrontar el partit de la tercera jornada de Nacional Catalana contra el Manlleu B, en aquest cas al pav 2 de la Rambla del Celler.

Cap de setmana intens per a les de Jaume Oms. Després d'acabar en última posició al seu grup, dissabte finalitzaran la participació a la Copa EsportsPenedès amb el partit entre els dos cuers de la fase prèvia, PHC Sant Cugat i Girona. Tot plegat després d'haver acumulat quatre derrotes en quatre partits, amb quatre gols anotats i 25 encaixats.

A més, diumenge a tres quarts de set de la tarda reprendrà la lliga contra el Club Patí Manlleu B. Les noies de Jaume Oms van empatar el primer partit a casa contra l'Hoquei Club Palau Plegamans B (2-2), mentre que a la segona jornada es va endur el primer triomf contra el Mataró (1-3). En aquesta ocasió esperen fer un millor paper i retenir els tres punts a casa.

Les manlleuenques són les segones classificades després d'haver sumat dues victòries consecutives. A més, en dos partits han marcat nou gols i només n'han encaixat un.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.