El PHC Sant Cugat benjamí cerca un bon paper al 'seu' Campionat de Barcelona


  • Comparteix:

Una imatge del cartell / Foto: Patí Hoquei Club Sant Cugat

Una imatge del cartell / Foto: Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat és l'amfitrió de l'edició d'aquest any del Campionat Territorial de Barcelona d'hoquei patins benjamí. El pav 2 de la Rambla del Celler serà l'escenari del torneig entre aquest dissabte i diumenge. És una cita que posa en joc sis bitllets per disputar el Campionat de Catalunya, que se celebrarà a Girona l'últim cap de setmana de maig.

El campionat constarà de quatre grups de tres equips. El primer classificat de cada grup obtindrà el bitllet directe a les semifinals i un per al Campionat de Catalunya, l'objectiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Els altres dos llocs sortiran d'un play-off pel cinquè lloc. El guanyador n'obtindrà un de directe i el perdedor haurà de jugar repesca. Per arribar-hi, els obstacles del Patí Hoquei seran el Cerdanyola i el Manlleu C. El primer partit serà a un quart d'una del migdia de dissabte i el segon, a dos quarts i cinc de cinc de la tarda.

En cas de passar a semifinals, el rival més probable és el Manlleu A, el principal favorit. L'entrenador de l'equip, David Olmo, admet que serà molt complicat optar al campionat.

David Olmo

Ja que som a la festa i l'organitzem, ens agradaria guanyar el campionat, però serà molt difícil. El rival més probable si passem, el Manlleu A, serà molt complicat.


El torneig, que comptarà amb la col·laboració d'Idcsalud Hospital General de Catalunya, començarà dissabte a les nou del matí. La final es jugarà el diumenge a les cinc i cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.