El Junior desfà la resistència del Jolaseta i torna al camí del triomf

Imatge d'arxiu del Junior / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba sua sang per desfer la resistència d'un Jolaseta desesperat i torna a vèncer (3-4) a la Divisió d'Honor. Gerard Garcia ha marcat el gol del triomf a falta de 10 minuts per al final del matx, i els santcugatencs es queden a sis punts del play-off quan resten vuit per disputar-se. La nota negativa del partit ha estat les sancions de Javi Garcia i Ferran Saborit i la lesió de Tim Snow.

El Junior ha volgut treure's del tot el regust que encara arrossegava de la dolorosa eliminació a la Copa del Rei, i seguir demostrant que el nivell mostrat durant el cap de setmana de la competició del KO no va ser casual. Els santcugatencs s'han enfrontat a un equip desesperat i amb la imperiosa necessitat de sumar.

Malgrat això, han estat els de Dabanch els que s'han avançat primer, al minut sis, mitjançant Cañas en un rebot després d'un penal còrner. Basterra ha empatat per als locals al 13, i de nou els visitants s'han posat per davant amb un gol de Saborit abans dels descans. La dinàmica s'ha mantingut a la segona meitat. El Jolaseta ha tornat a empatar, novament a través de Basterra, protagonista ofensiu dels bascos, i al 52 Nil Marí ha fet gala de la seva qualitat per col·locar el 2 a 3.

Quatre minuts més tard, al 56, Basterra ha culminat la seva actuació individual anotant el tercer gol, però no ha pogut donar el punt al seu equip pel gol de Gerard Garcia, de penal còrner. El jugador del Junior Marcel Malgosa reconeix el valor del triomf per demostrar l'evolució de l'equip.

Marcel Malgosa

Afrontàvem el partit i el que queden de lliga perquè la Copa no quedés en un cap de setmana.

Ara resten quatre partits per a la conclusió de la fase regular de Divisió d'Honor, vuit punts en joc perquè el Junior intenti el miracle de retallar els sis de distància que té amb el quart, l'Egara. Els santcugatencs encara s'han d'enfrontar als de Terrassa però veuen quasi impossible accedir a la zona dels quatre primers classificats. El cap de setmana que ve, els de Dabanch reben el Polo sense Javi Garcia i Saborit i amb el dubte de Tim Snow, que aquesta jornada no ha pogut acabar el partit.