Cap de setmana brillant a la Cerdanya

Imatge d'arxiu de Pablo Latorre

Hipica

Publicat el 19/jul/10 per Mireia Puente

L'Hípica Collserola acapara la majoria de podis dels campionats de Catalunya i d'Espanya disputat aquest cap de setmana a la Cerdanya. Un total de nou genets de l'escola equina han quedat entre els tres primers de la seva categoria. El director de l'escola de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem, destaca que la clau de l'èxit és el treball diari en equip.

Cap de setmana d'èxits per l'Hípica Collserola. A les proves autonòmiques i nacionals de la Ruta de la Cerdanya han aconseguit nou podis, entre els quals destaquen el primer lloc de Carlota Piguillem en el nivell 4 del Campionat de Catalunya en categoria juvenil i també primer lloc per l'infantil Pablo Latorre. A l'Estatal, or de l'infantil Ray Segura i primer lloc en juvenils per Ignasi Bea i Andrea Piguillem. El director de l'escola de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem, que ja esperava obtenir aquests resultats, explica a Cugat.cat la clau de l'èxit.

Enric Piguillem

Tenim la garantia del bon treball amb uns bons cavalls, genets i binomis. Continuem amb bons resultats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara els genets de l'escola Hípica Collserola de Sant Cugat posen un punt i a part a la temporada, que la reprendran al setembre.