L'escola més exitosa de Catalunya


  • Comparteix:

L'Hípica Collserola és el club amb més genets classificats per disputar la final de la Lliga Catalana d'Interclubs. A falta de l'última prova del campionat, 12 genets del Club Collserola ja s'han assegurat un lloc a la final del pròxim 20 de desembre a Castelldefels.

L'escola d'hípica del club santcugatenc és la més fructífera de Catalunya i de l'estat espanyol. Quan encara falta una prova perquè acabi el campionat català, el Club Hípic Collserola ja és el club amb més classificats per la final amb 12 genets.

De moment, s'han classificat 4 genets a la categoria d'AP, 3 a la Reprise 1, 2 més a la Reprise 2 i 3 genets a la categoria de Reprise 3A.

El director de l'escola de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem, es mostra satisfet del rendiment dels genets santcugatencs.

Enric Piguillem

Som la primera escola d'hípica de Catalunya i de l'estat espanyol.../tenim nivell com per aconseguir medalles a la final


L'última prova del campionat català d'aquest cap de setmana de Sant Sadurní d'Anoia servirà perquè algun genet més del club santcugatenc es classifiqui per la final de la Lliga Catalana d'Interclubs. La prova definitiva es disputa el 20 de desembre a Castelldefels.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.