Or i plata per a l'Hípica Collserola a l'Equus Catalonia

Hipica

Publicat el 8/oct/08 per Carme Reverte

L'Hípica Collserola aconsegueix dues medalles, una d'or i l'altra de plata, en el concurs de carrusels de l'Equus Catalonia 2008.

Diumenge els assistents a la vintena edició del Saló Internacional del Cavall, 'Equus Catalonia', van poder gaudir de la bona feina dels genets i amazones el Club d'Hípica Collserola. Enguany l'hípica santcugatenca va participar amb dos carrusels, un de cavalls i un altre de ponis aconseguint una excel·lent puntuació.

Per sisè any consecutiu es va proclamar guanyador del concurs de cavall amb el carrusel 'Dansa Equserola', amb una puntuació de 9.90. Amb 'Somni de tardor' va participar en el carrusel de ponis aconseguint el segon lloc ( medalla de plata), amb una puntuació de 9.13.

Enric Piguillem, director de l'Escola, destaca la diferència de nivell entre l'Hípica Collserola i la resta de participants.


Enric Piguillem

Que el tercer puntués amb un 6.20 parla de la diferència que marquem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En el carrusel de cavalls hi van participar els genets i les amazones Carlota Piguillem, Oriol Fusté, Claudia Balcells,Paco Gonzalez, Cristina Miró, Andrea Sanjuán, Andrea Piguillem i Luis Domínguez.
En el carrusel de ponis Ray Segura,Ignasi Bea, Sergi Miró, Ricky Piguillem, Virginia Esponera, Eduardo Domínguez, Kevin Roegelee i Andy Garcia Valde

El tercer lloc (medalla de bronze) va ser per l'Hípica Aiguamolls d'Ampuriabrava, amb una puntuació de 6.20.