Arriba el concurs


  • Comparteix:

L'Hipica Can Caldés s'omplirà de genets

L'Hipica Can Caldés s'omplirà de genets

El primer concurs de salt nacional organitzat per l'Hípic Center Can Caldés es disputa aquest cap de setmana a l'entitat santcugatenca. Prop de 150 jenets disputaran aquesta competició de caràcter internacional.

Si la pluja ho permet, per fi es podrà disputar el primer concurs de salt nacional a l'Hípic Center Can Caldés. Després que el primer intent de realitzar el campionat quedés ajornat per la pluja, tot sembla indicar que aquest diumenge el temps acompanyarà. Escoltem Jordi Corrius, director tècnic del torneig.


Jordi Corrius

És el torneig més important que organitzaem. És d'una estrella


L'entitat local ja ha anunciat que pensa continuar organitzant proves de nivell i que el gran objectiu és convocar una prova internacional. L'altre gran objectiu d'aquesta entitat és formar una gran escola de genets. La competició té el patrocini de Caixa Penedès i el Sant Cugat Hotel i Restaurant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.