Álvaro Zamprano, campió de Catalunya de Salts a Sant Cugat


  • Comparteix:

El jenet Álvaro Zamprano es proclama campió de Catalunya de Salts d'Obstacles a Sant Cugat. El campionat de Catalunya de salts, celebrat al Centre Hípic de Can Calders, és un èxit de participació i organització. La hípica santcugatenca ja pensa en organitzar properes competicions.

Els millors jenets i els millors cavalls de salts de Catalunya s'han reunit aquest cap de setmana a Sant Cugat. El motiu, la disputa al Centre Hípic de Can Calders del campionat de Catalunya de Salts d'obstacles. Una competició que es dividia en quatre categories: l'absolut i els salts amb poltres de quatre, cinc i sis anys. 100 jenets han competit per la victòria en aquestes disciplines. Finalment Àlvaro Zamprano en categoria absoluta i Sarai Nieves a la prova de poltres de sis anys s'han endut la victòria. En categoria de poltres de cinc anys el guanyador ha estat Estrat Mateu, mentre que Oliver Singleton s'ha imposat en categoria de poltres de quatre anys. Tot i ser la primera vegada que la hípica santcugatenca organitzava un campionat d'aquest tipus, tot ha sortit a la perfecció. El gerent de la hípica Can Calders, Wesley Singleton, creu que l'experiència ha estat positiva.

Wesley Singleton

Ha anat bé, amb un alt nivell tant de participació com de jenets i cavalls

El bon temps ha acompanyat durant tot el cap de setmana. Un factor que, sens dubte, ha ajudat a que tot sortis bé. Des de la hípica santcugatenca s'espera que en un futur proper es puguin acollir més campionats importants. La idea és anar-se acostumant a la competició. Singleton reconeix que l'objectiu és la creació d'un equip d'hípica de Sant Cugat.

Wesley Singleton

Volem potenciar la competició i una cantera d'escola i fer un equip santcugatenc d'hípica



Per això la competició a la hípica no para. D'aquí a dues setmanes competició de doma clàssica de categoria C.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.