Els ponis, protagonistes a la lliga Equitlon a l'Hipica Can Caldés


  • Comparteix:

L'Hípica Can Caldés de Sant Cugat es classifica segona a la cinquena prova de la lliga d'Equithlon disputada a les seves instal·lacions aquest diumenge. El guanyador és el Club Open Sports de El Prat. La participació és tot un èxit amb 85 genets inscrits en 8 categories. Els participants, d'entre 5 i 15 anys, demostren conjuntament amb els seus ponis l'alt nivell a les categories inferiors de l'hípica catalana.

En aquesta especialitat hípica de l'Equithlon on amb el poni es realitzen els exercicis de la doma, el salt i l'slalom els joves genets de l'Hípica Can Caldés, club que és l'actual campió d'aquesta lliga d'Equithlon, van fer un paper molt bo quedant en segona posició darrera del primer de la prova i de la lliga, l'Open Sports, club del Prat. Amb el resultat d'aquest cap de setmana i tenint en compte les dues proves finals que resten per acabar aquest campionat es quasi segur que l'Hípica Can Caldés no podrà renovar el títol, ja que la diferència de punts respecte amb el club del Prat es bastant considerable. Un dels motius que ha provocat aquesta diferència a la classificació general és el nombre de genets que aporten tots dos clubs. Els de l'Open Sports dupliquen als del club santcugatenc, que són només quinze. Tot i això, la directora de l'Hípica Can Caldés, Mercedes de Aisa, es mostra molt satisfeta pels resultats obtinguts.

Mercedes de Aisa

Cada dia anem millorant i fem les coses millor, estem molt contents


D'altra banda també s'ha de destacar l'aspecte organitzatiu de la prova, ja que per segon any consecutiu Can Caldés va ser l'escenari d'una prova d'aquesta lliga d'Equithlon. L'any passat va organitzar l'última prova, la final, en aquesta edició, la cinquena prova del campionat. El fet que s'hagin pogut apuntar 85 binomis, que són les parelles entre genets i cavalls, en aquest cas ponis, fa que es millori el nombre de participants respecte a l'any passat. De Aisa parla sobre les ajudes que rep l'Hípica Can Caldés per organitza aquest tipus d'events i diu que troben a faltar una mica més d'ajuda per part de l'Ajuntament.

Mercedes de Aisa

Crec que l'Ajuntament ens podria ajudar una mica més, ja que l'hípica també és un esport important


La propera organització de l'Hípica Can Caldés serà el primer cap de setmana de juliol amb el concurs social de nivell nacional per a cavall jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.