La genet santcugatenca Andrea Fragua, campiona de Catalunya de salts

Hipica

Publicat el 30/nov/05 per David Rodriguez

La santcugatenca Andrea Fragua és la campiona en categoria juvenil del Campionat de Catalunya de salts d'obstacles, celebrat aquest cap de setmana a l'Hípica Can Caldés. El campionat ha tingut un gran èxit de participació amb 100 genets.

Després de l'èxit en el campionat de Catalunya en categoria absoluta, aquest cap de setmana ha estat el torn dels més petits. Des de la categoria benjamí fins la juvenil, els genets han tingut l'oportunitat de demostrar la seva qualitat en una prova com és la de salts d'obstacles i que, amb el vent que ha fet durant aquests dies a Sant Cugat, s'ha convertit amb una prova plena de dificultats.

Dels santcugatencs participants la que millor ha quedat ha estat la genet Andrea Fragua, que era una de les principals aspirants a guanyar i que finalment va ser la primera en la categoria juvenil. El segon classififat, Jaume Bargalló, genet format a l'Hípica Can Caldés va ser un altre dels joves genets més detacats. D'altra banda, a part de la victòria d'Andrea Fragua, s'ha de destacar la gran participació que hi ha hagut. La directora de l'Hípica Can Caldés, Mercedes de Aísa, posa un notable alt en aquest Campionat de Catalunya.

Mercedes de Aísa

Ens posen un notable alt. La Federació ens ha felicitat.


Pel futur, l'Hípica Can Caldés ja ha pensat com un dels projectes més importants poder organitzar el Campionat d'Espanya de ponis. La bona acollida i les felicitacions que ha obtingut el club santcugatenc per part de la Federació Catalana d'Hípica fa pensar que hi ha possibilitats. De Aísa diu que estan molt esperançats, però que si no li donen aquest Campionat faran altres de nacionals.

Mercedes de Aísa

Estem molt esperançats de poder fer aquest Campionat d'Espanya, però si no ens el donen faren altres nacionals.


Properament l'Hípica Can Caldés farà tal com ha dit Mercedes de Aísa un concurs de ponis, tot un espectacle, sobretot pels més petits. Esperem que us hi apropeu.