Éxit de participació en el Campionat de Catalunya de salts d'obstacles a Can Caldés

Hipica

Publicat el 22/nov/05 per Imma Torres

Èxit de participació i de públic en el Campionat de Catalunya de salts d'obstacles disputat aquest cap de setmana. Entre els guanyadors de les diferents categories hi ha els genets santcugatencs, Estrac Mateu i Jaume Bargalló. El proper cap de setmana serà el torn dels més joves.

Èxit de participació i d'afluència de públic al centre Hípic Can Caldés, en el campionat de Catalunya de salts d'obstacles. En la categoria de poltres de 6 anys, el guanyador ha estat el genet santcugatenc, Estrac Mateu, mentre que en la de poltres de 5 anys la victòria va ser per Jaume Bargalló, genet format a Sant Cugat. En la categoria d'Absoluts, la vencedora va ser Margaret Mollet, una suïssa afincada des de fa molts anys a Catalunya. Mercedes de Aísa, directora del centre Hípic Can Caldés considera que hi ha hagut un gran nivell entre els participants.

Mercedes de Aísa

El nivell de competició ha estat molt alt

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El nombre de participants ha estat notablement més elevat que en edicions anteriors, ja que s'ha arribat als 125 genets entre els que competien en el Campionat de Catalunya i els que participaven a les proves complementàries.
L'afluència de públic també ha superat les expectatives, tal com comenta De Aísa.

Mercedes de Aísa

L'afluència de públic ha estat molt bona i s'espera que continuï el proper cap de setmana

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El següent cap de setmana serà el torn de les categories inferiors i també s'espera que el nombre de participants superi el centenar. Les proves tindran lloc de divendres a diumenge al centre Hípic de Can Caldés.