Dues genets de Sant Cugat entre els guanyadors del campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Se celebra amb èxit de públic i participació el Campionat de Catalunya Concurs Complet d'Equitació a les instal·lacions de l'Associació Esportiva Eduardo Via Dufresne de Mira-sol. Entre els guanyadors, hi ha dues joves genets que s'entrenen a Sant Cugat.

Laura Reig i Sandra Nadal van acabar en segona i tercera posició respectivament, en categoria Juvenil. En la categoria absoluta els guanyadors han estat Albert Hermoso, Martí Sala i Clàudia Valverde. Els genets havien de competir en tres modalitats, tal com explica el director de l'Hípica, Eduardo Via Dufresne.

Eduardo Via Dufresne

El campionat de Catalunya està format per tres modalitats


És la cinquena vegada que aquesta hípica celebra el campionat de Catalunya. En aquesta edició, l'afluència de públic ha estat molt bona i el nivell dels 55 participants molt elevat. Via Dufresne creu que l'equitació catalana està passant per un molt bon moment.

Eduardo Via Dufresne

El percentatge de genets catalans que competeixen a nivell internacional és molt elevat


A part d'Associació Esportiva Via Dufresne, només hi ha una altra hípica a Tarragona que pot celebrar el campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.