El tècnic Dani Ariño deixa l'Handbol Sant Cugat i fitxa pel juvenil del Barça

El tècnic ha fet història amb un campionat de lliga de Primera Nacional i dues fases d'ascens a Plata


  • Comparteix:

Dani Ariño durant un partit amb l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

Dani Ariño durant un partit amb l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

El tècnic del primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat, Dani Ariño, tanca l'etapa de tres anys a la banqueta vermell-i-negra i fitxa pel juvenil del Barça. Ariño ha fet història al club vermell-i-negre amb el campionat de lliga de Primera Nacional al grup D i dues fases d'ascens consecutives a Plata, segona categoria estatal. El club santcugatenc ha agraït la feina feta pel tècnic i sobretot els valors que ha implementat tant a l'equip com a l'entitat.

Èxits sense precedents

El tècnic va arribar la temporada 2021-2022 fent una molt bona campanya, però sense el premi final de jugar les fases d'ascens. A la següent campanya, la 2022-2023, assoleix el subcampionat de lliga i es classifica, per primera vegada, per a la fase d'ascens a Plata. Una única derrota davant l'Agustinos priva els vermells-i-negres de l'ascens amb dues victòries sumades.

Aquesta campanya, la 2023-2024, s'assoleix el campionat de lliga i segona classificació per a la fase d'ascens a Plata. Una victòria davant el Granollers B i dues derrotes contra Còrdova i Zarautz priva l'ascens santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.