L'Handbol Sant Cugat supera al Sant Joan Despí i ja prepara l'assalt a Divisió de Plata

Els santcugatencs han superat (36-27) el conjunt del Baix Llobregat


  • Comparteix:

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat ha superat (36-27) al Sant Joan Despí i ja prepara la fase d'ascens a Plata. Els santcugatencs han tancat la lliga regular en segona posició i tindran l'oportunitat de lluitar, per primera vegada a la seva història, per un ascens a la segona categoria estatal. Els de Dani Ariño coneixeran dimarts quins seran els tres rivals de grup i la seu on es disputa la competició. El campió de grup puja de categoria en una fase d'ascens que es juga del 25 al 27 de maig.

Festa grossa al Pav 2 de la Rambla del Celler per partida doble. El primer homenatge ha estat per al sènior B del club que ha assolit el campionat de la Lliga Catalana en una demostració de talent del planter i del bon treball que es fa des de la base. El president de la Federació Catalana, Jaume Fort, ha entregat la copa de campions amb gran reconeixement de l'afició.

La segona ovació de la tarda ha estat per al primer equip. Públic posat dempeus amb una llarga ovació en els darrers segons de matx per reconèixer la gran temporada a Primera Nacional i l'accés, per primera vegada, a la fase d'ascens a Divisió de Plata, segona categoria estatal.

El partit davant el Sant Joan Despí ha estat marcat per la superioritat local durant tot el matx. El 10 a 6 inicial en el primer quart d'hora ha estat una llosa massa gran per als visitants que han vist com el tècnic, Dani Ariño, ha fet constantment rotacions que han donat els seus fruits. A la represa, més diferència en el marcador per als locals que han acabat superant els visitants per 36 a 27.

El tècnic, Dani Ariño, ha ressaltat la gran temporada feta per l'equip. "Ara comença la fase d'ascens on lluitarem contra els 12 millors equips de Nacional amb un alt nivell", ha destacat el tècnic vermell-i-negre.




Dani Ariño

Hme fet uns grans números i ara cal treballar molt a la fase d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.