L'Handbol Sant Cugat viurà el darrer test de pretemporada aquest dissabte davant el Barça B

Els santcugatencs rebran els blaugranes a les 19.30 h al Pav 3 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat afronta el darrer test de pretemporada / Foto: Ajuntament

L'Handbol Sant Cugat afronta el darrer test de pretemporada / Foto: Ajuntament

El primer equip masculí de l'Hanbdol Sant Cugat afronta el darrer test de pretemporada abans de l'inici de lliga. Els santcugatencs, de Primera Nacional, rebran aquest dissabte a les 19.30 la visita del FC Barcelona B, de Divisió d'Honor Plata. L'entrada serà gratuïta i a la mitja part se sortejarà una samarreta oficial del Barça signada per la plantilla del primer equip blaugrana. Per entrar en aquest sorteig cal comprar els números a l'entrada del pavelló. Els de Dani Ariño afronten una nova temporada amb l'objectiu de pujar de categoria després que la campanya passada finalitzessin tercers, a les portes de jugar la promoció d'ascens.

L'Handbol Sant Cugat s'ha reforçat amb el porter Pol Varela del BM Granollers, el lateral Marc Bermúdez del BM Granollers, l'extrem dret Martí Ruiz de La Salle Montcada i el pivot Marcos Montiel del juvenil del FC Barcelona. El debut a la lliga serà el 17 de setembre davant la Roca, vigent campió, al Pav 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.