L'Handbol Sant Cugat cau davant l'OAR Gràcia Sabadell i diu adeu a les fases d'ascens

Els santcugatencs han perdut (24-26) envers els sabadellencs en un matx que s'ha decidit pels petits detalls


  • Comparteix:

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha caigut (24-26) davant l'OAR Gràcia Sabadell a la 29a jornada del Grup D de Primera Nacional. Amb aquesta derrota, els santcugatencs diuen adeu, ja de forma definitiva, a la segona plaça que dona accés a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Els homes entrenats per Dani Ariño, que han tingut opcions reals d'endur-se la victòria, s'han vist superats pels sabadellencs en els instants finals del duel.

El matx ha començat molt igualat i l'encert de tots dos porters ha predominat davant l'espectacle ofensiu. Tot i el neguit i les imprecisions inicials per part dels dos conjunts, ben aviat s'han deixat anar i les ocasions de gol han arribat. El Sant Cugat ha portat la batuta ofensiva, però l'OAR Gràcia s'hi ha afegit sense deixar de seguir la pista en cap moment.

La tensió i la importància del matx, que també s'ha vist reflectida a la graderia del pavelló de la Rambla del Celler, ha provocat que els dos equips mantinguessin la guàrdia en tot moment. Amb tot, s'ha arribat al temps de descans amb la màxima igualtat (12-13) i amb les defenses com a protagonistes.

A la represa, tots dos conjunts han continuat jugant les seves cartes amb molta cura, fet que ha travat i frenat, encara més, el ritme del partit. Cada atac era transcendental i la igualtat ha tornat a estar molt present. Amb el pas dels minuts, el Sant Cugat ha posat un marxa més en defensa i ha capgirat el marcador per primera vegada. Malgrat això, els sabadellencs, segons classificats, s'han tornat a reenganxar gràcies a les aturades de Pau Hernández i han estat més precisos en els instants finals. Amb tot, victòria i classificació de l'OAR Gràcia Sabadell, que lluitarà per ser equip de Divisió d'Honor Plata la pròxima temporada.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Dani Ariño, ha destacat que, tot i fer una "bona temporada", l'equip no ha sabut controlar "petits detalls transcendentals en partits com aquests".

L'Handbol Sant Cugat tancarà la temporada la setmana vinent al camp del Joventut Mataró, dotzè classificat i que ja té la permanència a la butxaca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.