L'Handbol Sant Cugat guanya el Poblenou i continua viu a la lluita per accedir a la promoció d'ascens

Els santcugatencs han superat (41-36) els barcelonins i ja pensen en la "final" davant l'OAR Gràcia Sabadell


  • Comparteix:

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (41-36) l'Handbol Poblenou a la 28a jornada del Grup D de Primera Nacional. Amb aquesta victòria, els santcugatencs continuen vius a la lluita per ocupar la segona plaça, que dona accés a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor Plata. Per poder ser-hi, el conjunt entrenat per Dani Ariño haurà de comptar per victòria les dues jornades que resten de competició.

El matx ha començat molt igualat i les defenses de tots dos conjunts s'han imposat a l'espectacle ofensiu. Amb el pas dels minuts, el Sant Cugat ha trencat el gel i ha passat a dur la batuta en atac. Tot i això, el Poblenou, que necessitava puntuar com fos per abandonar la zona baixa de la taula, ha contraatac i ha estat capaç de mantenir l'equilibri en el marcador abans del pas pels vestidors (20-16).

A la represa, tots dos conjunts han continuat jugant les seves cartes amb molta cura, fet que ha travat i frenat, encara més, el ritme del partit. Tot ha tornat a igualar-se i, tret d'alguns moments d'intercanvi d'expulsions i superioritats, el degoteig de dianes ha estat constant. Quan restaven pocs minuts pel final, el Sant Cugat ha posat una marxa més en defensa i ha acabat certificant una nova victòria que els permet seguir somiant amb l'ascens de categoria.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Dani Ariño, ha destacat la importància de no "cedir cap punt" per tal de poder seguir "optant a ser equip de promoció d'ascens".

Amb tot, triomf contundent i meritori que deixa l'Handbol Sant Cugat tercer a la classificació. El pròxim partit, el combinat que entrena Dani Ariño, rebrà la visita de l'OAR Gràcia Sabadell en el que serà la primera final per l'Hanbol Sant Cugat. Només val sumar la victòria per continuar vius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.